HR EN
Industrijska 5, 10 434 Sveta Nedelja
info@geniusconsulting.hr
+385 98 817 475
HR EN

Pridružite se našem timu zadovoljnih poljoprivrednika. Skinite Go2Farm aplikaciju!

Go2Farm je inovativna platforma koja povezuje lokalne proizvođače poljoprivrednih proizvoda i kupce željne domaćih i provjerenih proizvoda online u stvarnom vremenu.

Cilj nam je stvoriti platformu koja će omogućiti razvoj dugoročnih i povjerljivih odnosa između proizvođača i kupaca uz zadovoljavanje osobnih ili poslovnih potreba.

Ideja za razvojem platforme nastala je nakon višegodišnje suradnje s proizvođačima i prerađivačima poljoprivrednih proizvoda gdje smo ih kao njihovi konzultanti pratili u prijavama na EU fondove, u njihovom poslovnom razvoju, internacionalizaciji i plasiranju proizvoda na nova tržišta.

Smatramo da će ova platforma dati vjetar u leđa lokalnim proizvođačima hrane i pića u pronalasku novih kupaca i tržišta, a ujedno smo uvjereni da će kupci prepoznati koristi platforme i na taj način poticati domaće proizvođače kupujući sigurnu, svježu i čistu hranu osiguravajući budućnost lokalnih zajednica i domaćeg sela.

Pozivamo proizvođače poljoprivredno-prehrambenih proizvoda da skinu Go2Farm Android aplikaciju na sljdećeoj poveznici i na taj način prošire svoje prodajne kanale:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geniusconsulting.go2farm&fbclid=IwAR2DpRZpH6sp2Mjx1f7TwZ0xPCnHdBygsnIwfg9uUzQtNYnPr4gQ6XRDgOI

Aplikacija je besplatna za korištenje obzirom da se nalazimo u testnoj fazi.

Ukoliko ste proizvođač poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, molimo Vas da popunite sva polja pri registraciji Vašeg poljoprivrednog gospodarstva te da nam, ili slikom putem aplikacije, ili skenirano putem maila info@go2farm.hr dostavite obaveznu dokumentaciju kojom Vas možemo autorizirati kao proizvođača. Nakon što uspješno zaprimimo Vašu registraciju, omogućit ćemo Vam pristup da koristite aplikaciju kao proizvođač gdje možete ažurirati informacije o svom poljoprivrednom gospodarstvu, dodavati proizvode, opise, slike, cijene, itd.

Želimo Vam puno uspjeha u plasmanu Vaših proizvoda na tržište, a za sva pitanja i tehničke poteškoće, možete nas kontaktirati putem telefona 01/48 44 539 ili putem maila: info@go2farm.hr