HR EN
Trg Vlatka Mačeka 5, 10 000 Zagreb
info@geniusconsulting.hr
+385 1 48 44 539
HR EN

Edukacije

Edukacije

Edukacije, treninzi i seminari dio su strategije svake tvrtke koja ulaže u razvoj zaposlenika. Kontinuirano učenje i razvoj poslovnih vještina direktno utječu na rezultat poslovanja i zadovoljstvo zaposlenih.

Naša uloga:

Naše edukacije pokrivaju sva područja interesa poduzetnika - od razvoja poslovne ideje, preko odnosa sa kupcima i investitorima, pristup financijama i tržištu do treninga prezentacijskih vještina. Najvažnije je da ništa ne radimo kataloški već ciljano prilagođavamo edukacije i pomažemo vam riješiti baš onaj problem koji vas muči, a imamo i ideje kako unaprijediti ona područja u kojima postoji prostor za napredak.

Teme edukacija:

PROVEDENE EDUKACIJE

Educirali smo OPG-ove

15.10.2019
Edukacija Poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo Prerađivačka industrija Turizam

Jednodnevna radionica: OPG mala akademija - Kako pokrenuti, upravljati i razvijati OPG

Za poljoprivredne proizvođače u Istri, početkom 2019. godine organizirli smo jednodnevnu edukaciju koja je obuhvatila postupak pokretanja i upravljanja OPG-a, uspostavljanje strategija njihovog razvoja te prikaz osnovnih koraka kako upravljati sa financijama. Dodatno na edukaciji razgovarali smo o izvorima financiranja te kako uspješno plasirati svoje proizvode novim digitalnim kanalima prodaje.

Radionice za članove lokalne samouprave

15.10.2019
EU fondovi Edukacija Poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo Okoliš i prirodni resursi Javni sektor

Učinkovito upravljanje i korištenje sredstava EU fondova na području Zadarske županije

U 2018. godine održali smo 4 dvodnevne radionice: Zaštita okoliša, energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije, Očuvanje kulturne i prirodne baštine kroz ESI fondove - proces pripreme i financiranja projekata, Unapređenje kvalitete projekta za ESI fondove, Infrastrukturni projekti namijenjeni jedinicama lokalne samouprave–simulacija prijave projekta putem Agronet-a na natječaj Mjere 7.

Radionica: start-up i inovacije

15.10.2019
EU fondovi Pristup tržištu Edukacija Inovacije i R&D

Inovacije novoosnovanih MSP-ova – II. faza

U prvoj polovici 2019. godine održali smo jednodnevnu radionicu i preko 30 B2B sastanaka sa hrvatskim start-upovima na temu identifikacije mogućnosti za njihovo financiranje te mogućnostima za njihov izlazak na nova tržišta.

ŽELITE UNAPRIJEDITI SVOJE ZNANJE?