HR EN
Industrijska 5, 10 434 Sveta Nedelja
info@geniusconsulting.hr
+385 98 817 475
HR EN

Digitalizacija

Digitalna transformacija je proces kojim se uvođenjem digitalnih tehnologija na svim razinama i u svim sektorima poslovanja mijenjaju poslovni procesi i navike. Digitalna transformacija ključ je uspjeha za sve vrste poslova, od početnika koji tek ulaze u svijet poduzetništva do velikih uhodanih poduzeća. Naša zadaća je pomoći vam u izradi i integraciji tehnoloških rješenja koja će vaše poslovanje podići na ljestvici konkurentnosti poslovanja.

Naša uloga:

Nudimo vam izradu mobilnih aplikacija za najpopularnije platforme – iOS (iPhone i iPad) i Android. Principom „ključ u ruke“ od same ideje stvaramo mobilnu aplikaciju prema vašim zahtjevima. Razvijamo native kod, Java na Androidu i Flutter/Dart na iOSu, a koristimo i razvojne okoline koje jednu bazu programskog koda mogu izvršavati na više operativnih sustava / platformi. Na taj način osiguravamo optimalne performanse i cijene razvoja mobilnih aplikacija, ovisno o potrebama određenog projekta.

NAŠI PROJEKTI

Digitalizacija

15.10.2019
Digitalizacija Inovacije i R&D

Digitalizacija znanja

Izrada prve faze nove inovativne edukativne aplikacije, prikaz osnovne funckionalnosti na način da smo pružili kompletnu podršku klijentu u izradi aplikacije do njenog postavljanja na Play Store-u. Prikaz osnovne funkcionalnosti bio je preduvjet za prijavu na EU natječaj za inovacije gdje je projekt pozitivno ocjenjen i predložen za financiranje uz iznos bespovratnih sredstva od 1.400.000 HRK.

KVALIFICIRANI TIM STRUČNJAKA