HR EN
Industrijska 5, 10 434 Sveta Nedelja
info@geniusconsulting.hr
+385 98 817 475
HR EN

Pozitivna priča našeg klijenta o širenju poslovanja na nova tržišta!

OBJAVLJENO 20.08.2018

Tvrtka Dupin d.o.o. iz Zagreba je u ožujku 2018. godine potpisala Ugovor o dodijeli bespovratnih sredstava u sklopu natječaja: „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova“ koji je raspisalo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta tijekom 2017. godine, a u tijeku je njegova provedba.

Dupin d.o.o. poznata je po inovativnoj proizvodnji hrvatskih proizvoda pod vlastitom registriranom robnom markom Adria pod kojom plasira hrvatske proizvode za koje posjeduje prepoznatljivu ambalažu koja se temelji na tri ključne komponente: dizajn koji je inspiriran starim dalmatinskim kamenim kućama, prepoznatljiv stari prozor sa škurama te logo – riječ Adria ispisana u obliku stiliziranog, starog hrvatskog leut broda.

Dupin d.o.o. bavi se proizvodnjom tradicionalnih hrvatskih slastica i delicija, a u izradi ručno rađenog asortimana koriste se jedinstveni sastojci specifični za dalmatinsku regiju. Sastojci poput lavande, smokve, naranče, badema i rogača nalaze se u keksima, čokoladama i džemovima kojima je Dupin d.o.o. stekao ugled i ostvario uspjeh na međunarodnim tržištima.

Projekt „Ekspanzija poslovanja tvrtke na međunarodnim tržištima“ financiran je uz pomoć Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta veća je od milijun kuna s intenzitetom potpore od 65%. Cilj projekta je internacionalizacija proizvoda tvrtke Dupin d.o.o. te izvoz na nova tržišta izvan Europske unije te povećanje međunarodne konkurentnosti kroz nastupe na poznatim svjetskim međunarodnim sajmovima u prehrambenoj industriji.

Završetak provedbe projekta očekuje se 2020. godine, a njegova realizacija značajno će doprinijeti internacionalizaciji poslovanja širenjem na nova inozemna tržišta.

Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć u pripremi i provedbi EU projekata, slobodno nam se obratite na službeni mail: info@geniusconsulting.hr