HR EN
Trg Vlatka Mačeka 5, 10 000 Zagreb
info@geniusconsulting.hr
+385 1 48 44 539
HR EN

Saznajte možete li se prijaviti na jedan od EU natječaja za istraživanje, razvoj i inovacije!

OBJAVLJENO 17.10.2019

Saznajte možete li se prijaviti na jedan od EU natječaja za istraživanje, razvoj i inovacije!

Pitate se da li područje djelatnosti u kojem poslujete, odnosno projekti koje razvijate, doprinose strategiji pametne specijalizacije (S3) te možete li sudjelovati u prijavi na EU natječaj ,,Inovacije u S3 područjima“ ili ,,IRI – II faza – Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“?

Prihvatljivi projektni prijedlozi u okviru ovih Poziva moraju biti u skladu sa Strategijom pametne specijalizacije RH za razdoblje 2016.-2020., odnosno unutar pet tematskih prioritetnih područja gdje je obuhvaćeno 13 pod-tematskih prioritetnih područja, odnosno 65 tema.


Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć oko identifikacije teme u koju se uklapa Vaš projekt, javite nam se i pomoći ćemo Vam u izradi i provedbi projektne prijave. Pošaljite nam upit na info@geniusconsulting.hr ili nas nazovite na tel. 01 48 44 539.

Link na EU natječaj “Inovacije u S3 područjima”: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/inovacije-u-s3-podrucjima/

Link na EU natječaj “Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja – faza II”: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/povecanje-razvoja-novih-proizvoda-i-usluga-koji-proizlaze-iz-aktivnosti-istrazivanja-i-razvoja-faza-ii/