HR EN
Trg Vlatka Mačeka 5, 10 000 Zagreb
info@geniusconsulting.hr
+385 1 48 44 539
HR EN

Uz pomoć EU sredstava do vrhunskih rezultata - Mini mljekara Veronika

Uz pomoć EU sredstava do vrhunskih rezultata - Mini mljekara Veronika

Mini mljekara Veronika jedina je mljekara na području Krapinsko – zagorske županije te svojim poslovnim aktivnostima čini glavni ekonomski i gospodarski pokretač općine Desinić, ali i njenog šireg okruženja. Mljekara trenutno zapošljava 175 djelatnika te se može pohvaliti sa širokim proizvodnim asortimanom koji uključuje više od 20 vrsta različitih mliječnih proizvoda.

Prepoznajući kvalitetu poslovanja te visoku razinu poslovnih ambicija Mini mljekare Veronika, stručnjaci Genius Consultinga sudjelovali su u izradi projektne prijave namijenjene Natječaju Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za provedbu podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“.

Ostale uspjehe i dostignuća koje je Mini mljekara Veronika postigla u posljednjih 30 godina vlastitog poslovanja pogledajte na linku: https://novac.jutarnji.hr/karijere/omiljena-mljekara-uz-eu-fondove-i-mjere-pomogli-smo-nasim-malim-mljekarima-i-175-radnika/10403512/

Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć u pripremi i provedbi EU i ostalih projekata, izradi investicijskih studija, poslovnih planova, itd., slobodno nam se obratite na službeni mail: info@geniusconsulting.hr, ili nas nazovite na telefon 01/ 48 44 539.