HR EN
Industrijska 5, 10 434 Sveta Nedelja
info@geniusconsulting.hr
+385 99 541 6985
HR EN

Poslovni trening za poduzetnike

Poslovni trening za poduzetnike

Trodnevni edukacijski program koji se sastoji od tri modula iz područja koja povećavaju kompetencije poduzetnika i prodajnih savjetnika u business to business prodaji.

Modul 1 - Osnove poslovnih financija

Upoznajte se sa osnovama poslovnih financija. Naučite sadržaj osnovnih financijskih izvještaja (račun dobiti i gubitka, bilanca, izvještaj o novčanom toku). Naučite čitati i analizirati bilancu i račun dobiti i gubitka.

U ovom modulu naučit ćete o važnosti ravnopravnog sudjelovanja u poslovnim razgovorima koje su financijske teme neizbježne te bolje razumjeti poslovanje svojih kupaca.

Modul 2 - Prodajne vještine

Naučite kako kupac donosi odluku o kupnji. Saznajte zašto je najvažnije otkriti potrebu kupca i kako se to radi te kako stvoriti vrijednost za kupca. Usvojite smjernice za profesionalni nastup prema kupcu i smjernice za građenje i zadržavanje odnosa sa kupcima. Transformirajte se iz “prodavača koji samo prima narudžbu” u “prodavača koji prodaje benefite s entuzijazmom”.

U ovom modulu naučit ćete kako (p)ostati partner svom kupcu i kako prodati brže i lakše.

Modul 3 - Prezentacijske vještine

Povećajte svoje vještine u komunikaciji i prezentaciji svojih ideja kupcima, zaposlenicima, timu i ostalim sudionicima poslovnog procesa. Naučite kvalitetno prikazati i interpretirati rezultate i predstaviti planove za naredni period te delegirati zadatke. Motivirajte svoju publiku.

Svrha ovog modula je poboljsati komunikacijsku kompetentnost prema svim razinama, timu, nadređenima, kupcima, partnerima ...KVALIFICIRANI TIM STRUČNJAKA