HR EN
Trg Vlatka Mačeka 5, 10 000 Zagreb
info@geniusconsulting.hr
+385 1 48 44 539
HR EN

Financijski instrumenti

Financijski instrumenti

Financijski instrumenti su jedan od najučinkovitijih načina korištenja financijskih resursa radi ostvarivanja ciljeva poticanja malog i srednjeg poduzetništva.

Usmjeravajući se na projekte koji su potencijalno ekonomski iskoristivi, financijski instrumenti pružaju podršku ulaganjima putem zajmova, jamstava uz mogućnost kombiniranja sa subvencioniranjem kamatne stope te vlasničkih i kvazi-vlasničkih instrumenata financiranja.

S obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju i sve veću oskudnost javnih resursa, financijski instrumenti imaju sve značajniju ulogu danas, a i u budućnosti.

Financijski instrumenti za koje vam možemo pružiti kompletnu podršku su:

NAŠI PROJEKTI

H2O Marketing d.o.o.

06.09.2019
Krediti i zajmovi Turizam

Izgradnja i opremanje kuća za odmor O'live Residence 4*

Početkom 2019. odobren je ESIF kredit za rast i razvoj u iznosu od 514.105,78 EUR s kamatom od 1,35% i rok otplate od 12 godina (uključujuči poček od 2 godine). Uloga našeg tima je bila izraditi kompletni zahtjev za kredit, investicijsku studiju, korespondencija s bankama koje plasiraju ESIF liniju te u konačnici ugovaranje kredita s izabranom bankom i provedba cijelog projekta.

ESIF mali zajam: usluge

16.10.2019
Krediti i zajmovi Usluge

Ulaganje u izgradnju i opremanje automehaničarske radione

Tijekom 2018. godine, klijentu je odobren ESIF mali zajam od 370.430 kn uz fiksnu kamatnu stopu od 1,5% i otplatu od 10 godina. Provedbom projekta izgradila se i opremila automehaničarska radiona. Projekt će doprinijeti otvaraju novog radnog mjesta, a tim Genius Consulting-a je izradio zahtjev za kredit, poslovni plan te kasnije pružio podršku u provedbi projekta.

ESIF mali zajam: turizam

16.10.2019
Krediti i zajmovi Turizam

Nabava transportnog vozila za turistički prijevoza putnika

U listopadu 2019, klijentu je odobren ESIF mali zajam od 358.890 kuna uz fiksnu kamatnu stopu od 1,5% i otplatu od 7 godina. Provedbom projekta otvara se novo radno mjesto te proširuje ponuda turistima da imaju individualizirane ture za udaljene destinacije. Uloga Genius Consultinga je bila u prepoznavanju potrebe klijenta za novim ulaganjem, identificiranje projekta te izrada Zahtjeva za kredit.

KVALIFICIRANI TIM STRUČNJAKA